Jom Undi Eyriqazz Untuk Entri MySelangorStory

10/10/2010 11:59:00 PG , 2 Comments

"Undilah Eyriqazz... pinjam gambar ko Eyriqazz (baju merah)"

Sapa tak kenal Eyriqazz dalam dunia blogger ni.. aku pon baru je kenal dia dan pernah berjumpa sekali semasa sesi buka puasa dengan Digi Nuffnang. orangnya hensom dan sangat peramah..heheehe

Sebagai tanda sokongan kepada rakan-rakan blogger kita, apa kata kita pakat ramai-ramai kita gi undi bro Eyriqazz untuk entri MySelangorStory yang dia join tu.

macam mana nak undi? ooo senang je.. korang masuk dalam link ni "Jom Undi Eyriqazz di MySelangorStory". Dalam blog dia tu ada 18 link entri yang dia dah buat so korang klik je perkataan Vote dalam link yang dia bagi dan bagilah berapa undi yang korang nak bagi dekat dia. ok selamat mengundi semua..

P/S : Bro eyriqazz kalau terpilih sebagai pemenang jangan lupa belanja kawan ye...hehehe

online counter
Tagged as : Undi buat eyriqazz

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

2 ulasan:

Jangan segan-segan bagi komen ye..