[GSC-EON Bank Credit Card] The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader

10/04/2010 10:33:00 PG , , 0 Comments


Salam semua, masih ingat tak cerita The Chronicles of Narnia? Kalau anda masih ingat tentu anda akan terbayang kisah seekor raja singa yang memerintah di dalam hutan dan kini kisah Narnia akan bersambung ke siri baru yang bertajuk The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader yang akan ditayangkan di seluruh GSC dengan kerjasama EON Bank Credit Card , filem ini juga akan ditayangkan di dalam berbentuk 3D bermula pada 9 Disember 2010.

Sudah pastu bagi peminat siri cerita Narnia pastinya tidak mahu ketinggalan menonton filem penuh aksi dan debaran ini.

Untuk itu sempena promosi tayangan filem ini pihak GSC dengan kerjasama EON Bank Credit Card telah membuat pelbagai pertandingan bagi memeriahkan lagi kemunculan filem yang akan ditayangkan tidak lama lagi.

Antara Pertandingan yang dianjurkan adalah :

1) Capture & Win
2) Shape & Win
3) Spot & Win
4) Blog & Win

Maklumat lanjut Boleh rujuk pada website utama GSC-EON Bank Credit Card


Bagi yang berminat dalam penulisan bolehlah menyertai blog & win bagi merebut sebuah Sony Ericsson Xperia X10 bernilai RM1,999.00. Untuk kategori blog & win ini juga pihak GSC akan memberikan 2 tiket tayangan berbentuk 3D kepada setiap pemenang top 20. Bagi pemenang 90 orang seterusnya akan diberikan juga setiap seorang 2 tiket tayangan The Chronicles of Narnia : The Voyage of the Dawn Treader tanpa 3D.

Apa tunggu lagi layari website GSC-EON sekarang!!

Bagi yang ingin mendapatkan pelbagai keistimewaan di GSC anda boleh menggunakan EON Credit Card bagi membeli tiket secara online. Bagi yang belum memiliki GSC-EON Credit Card daftar sekarang untuk mendapatkan pelbagai tiket secara PERCUMA dari GSC.. Daftar Sekarang!!


online counter

Tagged as : The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader and the GSC-EON Bank Credit Card

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

0 ulasan:

Jangan segan-segan bagi komen ye..