GAMBAR SEBALIK TABIR PRE-WEDDING DATO' SHEIKH MUSZAPHAR




Semua orang tahu angkasawan negara kita akan melansungkan perkahwinan pada tarikh 10/10/10 iaitu pada hari ahad ini. apa yang menariknya pada majlis kahwin Dato'Sheikh Muszaphar ni dia telah menjemput 100 orang angkasan dari seluruh dunia.. Silap-silap hari bulan kapal UFO pon akan mendarat dekat bumi nanti nak tengok majlis kawin angkasawan negara ni.. hehehe..

Sebelum majlis kahwin berlangsung angkasawan negara telah membuat satu sesi fotografi @ pre-wedding di satu lokasi bergunung ganang yang aku sendiri dekat mana lokasinya..

apa kata korang tengok beberapa gambar disebalik tabir pembikinan Pre-wedding angkasawan kita. gambar kredit dari blog khairulhazwan












Suka nya Dato' ni.. lepas ni nak g honeymoon dekat bulan ye..

Selamat Pengantin Baru kepada angkasawan negara kita

"Dato’ Dr. Sheikh Muszaphar & Dr. Halina"


online counter

Tagged as : PRE-WED DATO' SHEIKH MUSZAPHAR

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

7 ulasan:

  1. FUHH..BESNYA..
    semoga kekal hingga akhir hayat..:)

    BalasPadam
  2. byk lg yg bakal menyusul. tunggu la kehebatan 2 photographer yang menjayakan majlis ni, KukuBesi vs Saiful Nang. Haha

    BalasPadam
  3. wah kita tunggu kehebatan saudara L pulak nanti..bila nak upload gmbar apis ni..

    BalasPadam
  4. Very nice photos! good work!

    BalasPadam
  5. gile ah..mungkinkah akan jadi wedding of the year? gambar pun cun2 belako..huhu

    BalasPadam
  6. wah! cantiknyer wedding dia ni...

    BalasPadam
  7. tulah pasal ..memang jadi wedding of the year ni.. kalah Datuk CT ni..hehehe

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..