Dulu Gengblogger Sekarang OzBloggers

10/14/2010 01:00:00 PG , , , , 9 Comments

Salam,

Masih ingat dengan gengblogger? ye tulah tempat kita semua ping entri untuk dibaca oleh semua ahli-ahli gengblogger sebelum ni.. tapi apa dah jadi dengan gengblogger sekarang? semalam aku ada masuk dalam site gengblogger rasanya site tu dah di aktifkan semula sebab aku tengok dah mula ada rakan-rakan kita yang mula ping disitu.



Tapi masalah warning Malware tu masih ada dalam site tu.. so bagi yang hati batu mereka abaikan je amaran malware tu. yang tu kena tanya dengan admin gengblogger bila boleh hilang amaran tu.. sebab selagi amaran tu ada blogger2 termasuk aku takut nak masuk dalam tu. sebab takut pc dijangkiti virus nanti.

Semalam juga aku ada terbaca satu entri dalam blog sahabat kita yang aku dah lupa nama blog dia pasal dia orang mula ping blog pada site yang aku kira baru iaitu OzBloggers.


mungkin aku ni jenis ketinggalan tu yang lambat dapat info tu.. tapi yang menariknya design OzBloggers ni lebih kurang sama dengan gengblogger. yang beza gengblogger tema hijau.. dah OzBloggers tema oren..

Di gengblogger kita login guna facebook akaun tapi di OzBloggers kita login guna akaun twitter.. kalau rasa-rasa nak mencuba ping blog anda di OzBloggers daftar sekarang..

Selamat mencuba...
online counter

Tagged as : Ping entri anda di OzBloggers

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

9 ulasan:

  1. GB hanya boleh dibuka guna IE je skang.. sedih kan.. sobss

    BalasPadam
  2. tulah pasalnya.. aku guna firefox..masih keluar warning tu.. mengganggu je.. tension

    BalasPadam
  3. ozbloggers pun aku baru tau minggu lepas.. tajuk australian social blog pinger, tapi kat dalam aku tgk orang mesia je.. hu3!

    BalasPadam
  4. ada yang terbaru iaitu selangorblogger.com try ler

    BalasPadam
  5. TK dua2 xde..
    sbb TK xde akaun fesbuk dan twiter..
    hehe..

    BalasPadam
  6. selangorblogger.com tak boleh buka pon... apa pon tq share ye..

    BalasPadam
  7. Dalam byk2 blog yang aku kunjungi buat masa ni la blog nie yang ter ok untuk di layan

    BalasPadam
  8. byk sebenarnya website untuk ping blog kite...

    tak tekira byk nye... cuma yg femes kat Malaysia ada beberapa ajer...

    Byk yg aku join sampai tak ter ping blog aku...

    huhuhu....

    BalasPadam
  9. matcargo: tq sebab datang membaca entri aku ni.. aku baru je dalam dunia blog ni..masih dalam proses nak aprovekan lagi penulisan..apa pon tq sebab sudi datang dan komen

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..