Dinner Bersama Isteri Tercinta

Salam,

Meluangkan masa bersama isteri tercinta adalah satu amalan yang baik dan mulia.. tapi kalau meluangkan masa dengan boyfriend @ girlfriend adalah satu amalan yang perlu dijauhkan.. kerana bila lelaki dengan perempuan berdua2-duaan bukan muhrim, ada sebenarnya makluk ke-3 di atara mereka iaitu SYAITAN..

Oklah kembali kepada tajuk asal dekat atas tu.. semalam aku gi bawa tersyg aku dinner di satu kedai tepi jalan di Kg. Sungai Pencala - Damansara. Kami tak mampu nak dinner di hotel 5 star.. so gerai makan tepi jalan je kita orang singgah.. hehehe.

Walaupun gerai tepi jalan je.. tapi makanan dia memang puas hati dah sedap. masa bujang dulu kedai tulah jadi dapur aku.. balik dari keje je mesti singgah makan malam dulu dengan member baru balik rumah..

Kalau korang nak g makan dekat kedai ni.. korang masuk je Kg. Sg Pencala berdekatan dengan Kilang Motor MOMOS @ MOFAZ.. betul2 dekat depan kilang tu.. cari dalam google.. sebab nama kedai takda..hahaha.

Ok layan dulu beberapa gambar kenangan masa dekta kedai tu.

ni gaya sebelum nak g koje pagi.. dah jadi rutin harian.. kena peluk isteri dulu sebelum g keje.. kata orang setiap 5 saat masa kita peluk isteri dapat memanjang usia selama 5 tahun kehadapan.. betul atau tak korang cari dalam google.. hahaha


janji sebelum ni tak nak makan nasi sebelah malam.. apa sudah jadi ni sayangku.. hehehe

Antara menu kami malam semalam, Siakap 3 rasa, tomyam campur, telur dadar dan kangkong goreng belacan


nilah dia ikan siakap 3 rasa.. kegemaran aku dengan isteri tercinta

Yang tersayang sedang menikmati Kepala Siakap.. perabis sygku.. makan kenyang-kenyang ye..


Wah... perabis-perabis ikan tu.. tengok tinggal rangka je siakap tu.. hahaha.. memang terbaik

online counter
Tagged as : Jom Makan Siakap 3 rasa

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

1 ulasan:

  1. hmmm.... kalau makan kat kedai tomyam.... inilah MENU WAJIB yang boleh kata sume orang akan order , betul tak ?

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..