[Digi Gadget] Wireless Mobile Router (MiFi) Review Part-5



Minggu Terakhir Bersama DiGi MiFi

Nampaknya esok adalah hari terakhir aku menggunakan DiGi MiFi setelah sebulan aku diberikan secara percuma untuk membuat review produk DiGi Internet.

Selama sebulan aku menggunakan DiGi MiFi ni, apa yang boleh aku katakan aku sangat berpuashati menggunakan gadget yang kecil ni.

Dari Kuala Lumpur aku bawa balik ke Penang dan seterusnya aku bawa balik ke Johor DiGi MiFi ni memang tak pernah berpisah dengan aku. Kesimpulannya dengan DiGi MiFi ni aku boleh online sepanjang 24 jam dan berkongsi rangkaian sama dengan 5 lagi peranti secara serentak seperti iPod, iPhone, laptop, netbook, PSP dan lain-lain peranti yang ada sistem WiFi.

Tentu ada yang tertanya-tanya macam mana nak dapat gadget DiGi MiFi ni?

Jawapannya :

Anda perlu melanggan pelan DiGi broadband 16GB dengan bayaran langganan bulanan sebanyak RM128 sahaja. Gadget DiGi MiFi akan diberikan secara PERCUMA..

Untuk mendapatkan info lanjut berkenaan DiGi MiFi rujuk website utama DiGi Internet

Disini aku mengucapkan ribuan terima kasih kepada pihak DiGi kerana memberi peluang kepada aku untuk memcuba gadget kecil ini selama sebulan.

Di harapkan ini adalah sebagai titik permulaan hubungan baik antara blogger dengan pihak DiGi dan sekiranya terdapat apa-apa produk terbaru dari DiGi bolehlah memberi peluang sekali lagi utuk membuat apa-apa bentuk review produk terbaru di blog ini.

online counter

Tagged as : Digi Internet Broadband - Mobile Wi-Fi ( MiFi ) , Panduan Menguruskan Wireless Mobile Router (MiFi)

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

3 ulasan:

  1. wahhh bestnya... cmana nak dapat offer untuk buat review tu :D berminat la dni

    BalasPadam
  2. aku dapat offer tu semasa aku g join sesi buka puasa dengan DiGi & Nuffnang.. so dia buat cabutan bertuah.. kebetulan blog aku yg naik. so aku kenalah buat review untuk produk ni.. 2 lagi member buat revuew hp HTC baru.. so kita orang dapat test produk terbaru tu sebulan.. Free.. guna sampai pengsan..hehehe..

    rajin2lah join aktiviti digi & nuffnang..

    BalasPadam
  3. bestnya..produk baru tu kan??
    tp sygnya line digi kt kmpg sy sgt terukla..xdpt nk guna huhu

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..