Bosan dapat email dari maybank2u

10/11/2010 10:55:00 PG 2 Comments


"contoh email spam"

Salam semua, aku sebenarnya dah bosan dengan email spam maybank2u yang dah mula penuhkan mail box aku. mana tidaknya hampir setiap hari aku dapat email macam dekat atas tu..

Pesanan aku kepada pengguna baru maybank2u supaya tidak melayan email tersebut dan sebaiknya delete terus dari mail box anda. ini kerana email tersebut adalah tektik terbaru sindiket penipuan maybank2u dengan mencuri katalaluan dan username akaun maybank2u anda.

"website sebenar maybank2u"

Bila korang klik link yang dibagi tu ianya menyerupai 100% website maybank2u yang sebenar.. so jangan masukkan apa2 username atau password dalam tu sebab jika berbuat demikian semua maklumat akaun anda akan dihantar ke sindiket tersebut.

so jangan salahkan aku bila akaun maybank korang yang beribu-ribu jagi RM0.00 bila korang semak akaun maybank korang semula... hati2 dengan kes penipuan internet ni

online counter
Tagged as : Kes Penipuan internet di Maybank2u, Kes curi katalaluan maybank2u


Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

2 ulasan:

  1. kalau email dapat duit insya allah tak bosan :p

    BalasPadam
  2. hahahaha.. yg tu sudah pastinya..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..