Apalah nasibku ini... huhuhu...

10/12/2010 04:36:00 PTG , , , 4 Comments


"Nokia 2630"

Salam petang semua, siapa tak sedih bila penghubung kasih dah tak ada.. aku rasa apalah malangnya nasib aku ni.. tentu korang tertanya-tanya apa dah jadi? Handphone hilang ke @ kena curi? jawabnya semua bukan.

Minggu lepas masa aku balik kg. time kenduri kawin adik aku.. aku dah buat kesalahan dengan syg aku bila aku dah dudukkan hp kesayangan dia.. so hasilnya dekat bawah ni..


bila dah retak seribu macam tu.. terpaksalah aku gantikan dengan handphone aku yang sama dan serupa dengan tu.. belum ada seminggu yang tu rosak.. sayang aku dah call semalam kata handphone abg rosak pulak.. huhu..apa lah nasib isteriku yang tercinta ni.. sedih aku tengok..

so sekarang ni kami berhubung guna sms jelah..kalau tak 24 jam kami bergayut walaupun opis dekat-dekat je.. apa yang aku tahu handphone tu rosak sebab suara apabila dia call aku tak dengar.. tapi suara aku dia dengan.. so kekadang aku cakap sorang2 jelah..

aku rasa kedua-dua handphone tu merajuk kot sebab dua tiga menjak ni syg aku asik mimpikan iPhone 4 je..hehehee.. abg tahu ni ke taktik nak handphone baru ni.. hahahaha..


"iPhone 4"

sabarlah dulu ye syg.. nanti ada rezeki lebih abg ganti dengan handphone baru yang sayang idam-idamkan tu ye.. tapi kalau ada orang nak sponser boleh juga abg belikan yang baru.. hehehe..

online counter

Tagged as : Nokia 2630 skrin paparan pecah

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. bro same la mcm aku, guna hp mahal2 je rosak, adess

    BalasPadam
  2. dulu gune n73 tapi skrang aq gne nset csl i100 je hehe..

    BalasPadam
  3. sygku:bukan taktik la tapi takdir dah tentu kan abg kena beli i phone 4 untuk syg...hehe...
    adha:sama la dulu kita guna N73 juga,tapi dah jatuh masuk dalam bihun sup panas.repair pun lps tu,ttp rosak,huhu..so pakai la hp nokia 2630.tapi itu pun dah rosak...

    BalasPadam
  4. alamak.. isteriku dah berbunyi ni..hehehe..insyallah nanti abg cari hp baru yang sesuai ye...huhu

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..