11 Buffered Earning Bulan Oktober

10/22/2010 11:49:00 PG , 2 Comments

Salam,

Hari ini sebenarnya aku tak apa nak sembang.. walaupun banyak banyak benda aku nak story tapi mood takda.. mungkin petang sikit kalau mood dah ok aku bolehlah post entri menarik sikit.

Sebenarnya badan tak lah berapa sedap.. macam nak demam pon ada.. lagi2 tengok blog aku yang lain yang trafik rendah tu tak henti-henti BE (buffered earning) masuk.,sedangkan blog myvitrd ni dah lama rindukan Buffered earning dari nuffnang.

Korang tengok antara buffered earning yang masuk bulan oktober ni..

11 buffered earning tengah berjalan

Masalahnya blog yang kurang visitor nilah juga yang Buffered earning ni suka melekat.. hehehe.. tapi takpelah janji ada sepuluh sen @ 20 sen masuk sebelum metered tu pun dah oklah.. hehehe. kata orang tu syukur..

Harap-harap bulan ni dapat lagi cash-out earning aku macam bulan-bulan sebelumnya.. 30hb dah dekat so masa tulah paling sesuai nak claim dekat nuffnang..

oklah hari ni pon jumaat so.. aku nak siap-siap g tunaikan kewajipan dulu... jumpa lagi..


online counter

Tagged as : 11 buffered earning nuffnang di blog kami

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

2 ulasan:

  1. giler kentang 11 BE...
    pas kat aku separuh mid...
    xpe mid, lps ni mesti masyuk...hehehe

    BalasPadam
  2. haha2..kalau boleh aku derma mcm trafik..pasti aku dah derma sikit wak rone...heeeeheee

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..