TV3.com.my berwajah baru

9/17/2010 12:41:00 PTG , , 3 Comments

Wajah-wajah baru TV3.com.my

Salam semua, semoga di hari jumaat yang penuh barakah ini anda semua sentiasa sihat dan ceria-ceria hendaknya.

Sebut sahaja TV3 semua orang tahu dan sejauh mana pengetahuan anda berkenaan website utama tv3 yang telah berubah wajah baru-baru ini.

Aku sendiri pon baru je tahu semalam sewaktu aku nak mengintai2 episode-episode terbaru drama-drama terbitan tv3 ni. Bila aku masuk first yang kena buat dah kena login mcm sebelum ni. so kalau korang pernah register dulu username dan password masih sama.

Perubahan yang ketara adalah korang dah tak boleh nak menonton secara streaming dalam website tu sebab semua link telah dipindahkan kepada tonton.com.my.

Semua drama boleh di lihat pada tonton.com.my

Yang terbaru pada website tv3.com.my adalah mereka telah dimasukkan aplikasi permainan @ games yang mana korang boleh main game diatas talian. boring-boring tengok internet korang boleh main game d website tv3.


kini terdapat aplikasi games


Sebenarnya banyak lagi pembaharuan yang telah dibuat pada website terkini tv3 tu dan sekiranya korang nak tahu apa yang menarik dalam tu klik pada tv3.com.my sekarang.

online counter
Tagged as : Wajah baru tv3.com.my, website www.tv3.com.my

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

3 ulasan:

  1. suke iklan tonton.com kat tb tu. ahahaha

    BalasPadam
  2. Perubahan tema iklan selari dgn tema grafik d tv3.

    Mohon utk copy post ni ke blog sbg rujukan :)

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..