Saturday, September 25, 2010

Trafik Blog Meletop 1000 UV Sehari

Salam semua, alhamdulillah syukur kepada ilahi kerana aku masih diberi kesihatan dan masih mampu berblog sehingga hari ini. Sesuatu yang memeranjatkan aku apabila visitor aku meningkat 2 x ganda dari biasa. So bila aku kaji semua visitor datang kebanyakan untuk mendownload Slot Akasia "Epilog Syurga Cinta" yang telah berakhir semalam.

Perhatikan sahaja pelawat sepanjang 4 hari bermula dari selasa hingga jumaat semua melebihi 1000UV sehari. sesuatu yang sangat luarbiasa aku rasa.

Kalau ada yang bertanya apa tips aku untuk dapatkan jumlah UV yang begitu banyak? Jawapannya takda apa tips yang menarik, apa yang aku buat dalam blog aku hanya aku akan pastikan entri yang aku buat tu mesti aku sendiri tertarik nak baca dan entri tu mesti membuatkan pengunjung nak datang berkali2.

Sebaik-baiknya cari sesuatu kelainan didalam blog anda yang tiada dalam blog orang lain. Seperti yang aku buat aku hadiahkan kepada pengunjung blog aku tu link download secara percuma drama2 menarik terbitan tv3. walaupun aku percaya ramai lagi blogger2 yang lain turut memberikan link download secara percuma di dalam blog mereka.

Kebiasaannya mana2 entri yang aku buat ada kaitan dengan blog blogger yang lain, aku akan tinggalkan link dalam blog tersebut. Dari situ sekiranya pengunjung membuat carian di google berkaitan artikal yang anda buat tu secara tidak langsung link blog anda ada dalam list google tu.

Last pesanan dari penaja.. berbloglah secara jujur dan niat bukan semata2 mengejar duit. jika duit yang anda kejar dan sekiranya sasaran yang anda inginkan tidak menjadi maka terkuburlah blog tu di tengah-tengah jalan.


online counter

Tagged as : Statistik Pengunjung blog myvitrd

7 comments:

  1. pehhh bro, smart! aku nk sampai 1000 pun sakit, semoga maintain and up lagi okess

    ReplyDelete
  2. wow.. saya tak pernah dapat 1k sehari!

    ReplyDelete
  3. tulah ni minggu pertama cecah 1000 uv .. syukur.. harap2 dapat maintence

    ReplyDelete
  4. salam..
    perghhh...mantop ni
    bro..teruskan usaha anda

    ReplyDelete
  5. Mantaplah bro... emm, link download drama tu ramai yg komplen yg video tak lengkap.. huhu

    ReplyDelete

Jangan segan-segan bagi komen ye..

Artikal Terdahulu

Catatan Popular Bulan Ini