Trafik Blog Kembali Pulih

9/14/2010 11:50:00 PG , , 3 Comments


Salam pagi semua, alhamdulillah semua dah kembali pulih selepas raya ni. termasuk tarfik blog aku yang pada hari raya pertama jatuh 75% dan kini telah meningkat semula dari hari ke hari.

selepas raya ni kebanyakkan blog dihiasi dengan wajah-wajah suasana di hari raya. tak terlepas aku juga yang memaparkan suasana raya dirumah mertua.

pagi ini aku takda apa lagi nak cerita.. nuffnang pon tak update lagi pendapatan minggu lepas, mungkin semua staff masih bercuti raya. so gaji pending dululah..hehehe. kalau ada yang menarik aku akan kongsi nanti.


online counter
Tagged as : Trafik meningkat selepas raya

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

3 ulasan:

  1. Traffic saya pun dah mula kembali pulih

    BalasPadam
  2. Time raya memang drop giler2...giler ah... sampai skerang ni pon sy punya naik pelan2...tapi tak la kencang macam blog ni...hehe

    -sharkox-
    Entri terbaru di The Sharkox: Jejaka Hensem dari Sintok

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..