Traffic Blog Ogos 2010

Salam pagi semua, nampaknya sedar tak sedar kita semua dah masuk bulan September tahun 2010. Tak lama lagi kita semua akan menyambut hari raya dah tu kita semua akan cuti panjang.

alhamdulillah dan syukur juga dalam bulan puasa ni traffic blog aku juga agak  memberangsangkan dengan lebih kurang purata pengunjung uniqe sehari seramai 600 orang. tu namanya rezeki ramadhan.


Graf yang menunjukkan peningkatan trafik blog myvitrd

untuk seminggu je lebih kurang 5000 pengunjung uniqe


antara keywords yang popular di blog myvitrd sepanjang ramadhan

sebenarnya aku masih mengharapkan buffered earning dari nuffnang dibulan ramadhan ni, tapi nuffnang masih belum sudi bagi dekat aku. mungkin belum ada rezeki kot. apa pon buat masa ini aku cuba nak up kan traffic aku sehingga 1000 uniqe sehari dalam bulan september ni.. tq kepada pengunjung yang sentiasa support blog myvitrd ni.


online counter
Tagged as : Traffic Blog, Increase Your Traffic Blog

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

8 ulasan:

  1. wah..banyak nye.
    saye punye traffic sehari seratus lebih je..
    hehe..

    BalasPadam
  2. mcm mne traffic bley tinggi smp camni.?ada rahsia.?

    BalasPadam
  3. alhamdulilah rezeki saya kali ni.. tips nya setiap hari update blog.. dan kalau boleh cuba kaji apa yang pengunjung blog suka baca.. tips yang saya buat buat masa ni.. saya bagi bonus free download drama TV3 kepada pengunjung blog myvitrd.. tiada bayaran.. hehehe

    BalasPadam
  4. Wow, that's alot of traffic wei :). Congrats and keep it up.

    BalasPadam
  5. whoaaa.... dasat gak tue.... kadar trafik yang konsisten setiap hari...

    BalasPadam
  6. hmmm.... ade tak cuba update edit profile survey NUFFNANG supaya lebih menarik.... info yang kita update tu mungkin boleh tarik untuk dapatkan BUFFERED EARNING....sayang sebab visitor dah kira tip top gak tue

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..