Traffic Blog Menurun di Hari Raya

9/11/2010 06:35:00 PG , , 18 Comments

Salam hari raya, hari ini masuk hari ke-2 kita berhari raya, selamat hari raya maaf zahir dan batin kami ucapkan. semoga hari raya anda semu ceria disamping orang - orang yang tersayang.

kalau korang semua beraya mesti blog korang pon turut beraya juga, buktinya dibawah ni. pada hari raya pertama semalam trafik blog ini merundum jatuh seperti saham yang rugi.. ini semua kerana tuan-tuan & puan-puan blog semua sebok berhari raya .

Penurunan mendadak visitor lebih separuh dari hari biasa. hanya 196 visitor sempat terjah blog ini, itu pon datangnya dari pendownload tegar drama epilog syurga cinta.

oklah aku harapkan hari ini ada sedikit peningkatan visitor dari semalam, walaupun ramai blogger yang sedang sebuk berhari raya.

Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin... Wassalam


online counter
Tagged as : Traffic nuffnang & uniqe visitor

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

18 ulasan:

  1. biasalah kan tak apa bukannya selalu turun kan

    BalasPadam
  2. takpe....turun trafik nuffnang...tapi trafik pahala akhirat kita naik...tak gitu?

    **ustaz cakap bila kita ziarah pun dapat pahala...hehe

    BalasPadam
  3. tapi kalau trafik akhrat naik dan trafik dunia naik lagi best kan.mcm dalam doa kita hari2.

    BalasPadam
  4. dunia kita cari... akhirat kita bawa mati..

    BalasPadam
  5. Biasala tu,sbb sebok beraya turun la jap, malam ni naik balik. ;-)

    BalasPadam
  6. Hmmmm.... trend traffic menurun bawak sampai ke seminggu tue.... jenuh gak kan..

    BalasPadam
  7. So.. untuk sedapkan hati - katalah pada diri " blogging is for fun " ... hik3x

    BalasPadam
  8. betul tu..blogging is for fun..setuju sgt.. kira semua blogger sekarang tengah demam raya ni..hahaha..

    lepas mesti korang nak upload banyak gmbr raya pulak.. tunggu entri akan dtg aku..

    BalasPadam
  9. aku pon nak keluar gg beraya ni.. oklah..nak info masuk terjah je dekat blog ni...

    BalasPadam
  10. Nmpaknye blogger Melayu lagi ramai dekat Malaysia ni, sebb time raya semua blogger gagal dikesan

    BalasPadam
  11. Org cina pun laya jugak maaa.. hehe

    BalasPadam
  12. selamat hari raya semua.. raya setahun sekali..tu yang blogger melayu beraya betul2 tu..hehehe

    BalasPadam
  13. samalah memang bila hari raya traffik turun mendadak.. semua gi raya

    BalasPadam
  14. okla trafic turun pun 100+ juga..sy terus jadi puluh2 je pengunjung..pening..hehe

    BalasPadam
  15. semalam ada naik sikit..mungkin blogger dan tak g beraya kot.. harap2 hari ini ada peningkatan lagi..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..