Teka Teki Bersama Digi Angels

9/22/2010 08:44:00 PG , 3 Comments

Salam Semua, pagi ni aku nak main teka teki kepada semua blogger apa yang akan berlaku pada 24.9.10 ni. Bunyi macam ada benda misteri je. Kepada yang menyertai Digi Angles pasti korang pon ada dapat message serupa dengan aku dari Digi bukan?

ok korang perhatikan gambar dekat atas tu, ada 4 biji Apple, seekor kambing, tarikh 24.9.10 dan logo rasmi digi. Dari 4 petunjuk dekat atas tu apa sebenarnya yang akan berlaku?

jom teka sekarang.. kita tengok 24.9.10 ni jawapan sapa yang betul.

online counter
Tagged as : Keistimewaan Bersama Digi Angles

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

3 ulasan:

  1. kambing tu ada 4 biji apple....dia baik hati....nak kongsi apple tu ngn kawan-kawan..so kambing tu call kawan-kawan digi dia guna prepaid digi yang kambing tu ada...kambing tu ajak kawan-kawan dia datang kandang makan apple bersama-sama...yeay...

    BalasPadam
  2. dia ajak kawan-kawan dia datang kandang dia pada 24.09.2010.....ehehehhehehee...

    terlepas tarikh...huhu..

    BalasPadam
  3. hahaha.. ko pandai ye buat lawak.. kita tunggu apa jawapan DIgi..hehehe

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..