Shopping oh Shopping

9/05/2010 08:39:00 PTG , 2 Comments

Salam semua, siang tadi sempat aku g jalan2 dekat mid valley dengan syg aku sebelum kita orang bergerak g Jalan TAR. sampai di jalan TAR aku tak dapat tempat parking dan dengan rasa kecewa aku teruskan perjalanan ke Shah Alam menuju ke Wisma PKNS.

Syg aku nak cari tudung so sebelum sampai di PKNS kita orang singgah pulak dekat Stadium Melawati Shah Alam. Sampai di PKNS kita orang terus cari tempat parking dan seterusnya teruskan aktiviti shopping. mula dah tak jumpa apa yang syg aku nak cari, rasa kecewa dan hampa pon ada tapi akhirnya terpandang dengan satu tudung yang sesuai dengan baju raya yang syg aku baru dibeli. tak tunggu lama aku terus sambar tudung tu dan bayar. senyum je syg aku sebab dah dapat apa yang dia cari.

Aku nak berterima kasih dekat syg aku sebab dah belikan aku 2 pasang baju baru untuk hari raya nanti. tq syg.. Love u Forever.


Suasana Sekitar Centre Court Mid Valley



mamat ni pon nak tumpang glamour juga


Dah penat duduk jab.

Posing wajib setiap kali shopping..hehehe


online counter
Tagged as : Shopping di Mid Valley

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

2 ulasan:

  1. shopping time cmni, mmg sesak la shopping complex =)

    BalasPadam
  2. akhirnya kak farah temui jgk tudung yang dia nk. brya sakan la thn ni yer..slmt hr rya, maaf zhir batin buat abg n akak ipar ku..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..