Nuffnang Server Up Again

9/03/2010 08:25:00 PG , 3 Comments


Salam semua, tak sampai seminit aku post entri aku bila aku buka blog semula, nuffnang dah up.. ai main-main pulak ye server dia ni.. hehehe

apa pon tentu semua member nuffnang dah senyum semulakan.. oklah sorry kalau ada yang terperanjat tadi aku punya entri nuffnang server down to day tu buat korang gelisah je..

ok teruskan setia bersama nuffnang.. no more madu-madu with other advertiser.. :-)


online counter
Tagged as : Nuffnang server up again

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

3 ulasan:

  1. ala dia serve down kejap je, nak buat maintenance ape benda ntah kan. asalkan earning die tak reset ok la

    BalasPadam
  2. tulah nasib baik BE aku ok je..hahaha

    BalasPadam
  3. tu le pasal...xleh bukak pg td..tp tghhari dh ok blk..hehe

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..