Nuffnang di Infiniti Kosmo [15/9/2010]

9/16/2010 09:45:00 PTG , , 0 Comments

Salam malam semua, mungkin aku adalah orang yang ketinggalan mendapat info yang mana baru-baru ini majikan kita Nuffnang dah masuk paper Kosmo ruangan infiniti. kalau korang nak tahu sapa yang menghiasi muka ruangan infiniti tu adalah Bos Besar Nuffnang Mr. Timothy Tiah. Tahniah bos sebab masuk ruangan Kosmo, bodek sikit. hehehe

Wajah Timothy Tiah di Kosmo ... Senyum je ye.. masyuk

Mr. Timothy Tiah tekun wat keje ni

kakitangan nuffnang bekerja keras semua.. tengok semua sebuk tu..

Apa yang menarik dalam ruangan kosmo tu, semua sejarah nuffnang diceritakan didalam tu dari asal penubuhan sampailah sekarang ni.

3 blogger bertuah telah di masukkan dalam ruangan tu, antaranya blogger popular siapa lagi kalau bukan Kak Mira Abu Bakar (www.redmummy.com) serta 2 orang lagi iaitu Vivy Sofinas (www.proudduck.com) dan Nor Izdyani Musawir (sayesayangiz.blogspot.com). kalau korang nak tahu ke tiga-tiga orang ini telah memperolehi pendapatan dari pengiklanan nuffnang beribu ringgit.

oklah aku tak pandai nak ulas lanjut, nanti ada orang kata aku copy paste je entri ni. so kalau korang nak dapatkan ulasan lanjut mereka bertiga tentang bagaimana dapat ribu-ribu sebulan, sila rujuk di Kosmo Online.



online counter
Tagged as : Pendapatan lumayan dengan nuffnang, Nuffnang dan blogger, Hidup mewah dengan nuffnang

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

0 ulasan:

Jangan segan-segan bagi komen ye..