Nuffnang Bagi Amaran Keras Pada Blogger

9/28/2010 10:29:00 PTG , 6 Comments


Salam malam semua, malam ni aku tak nak cerita panjang pasal benda ni sebab dah berulang-ulang kali blogger tulis. Apa yang aku nak sampaikan dekat sini adalah nota pesana dari pihak nuffnang untuk semua blogger yang berdaftar dibawah nuffnang.

"Nota pesanan untuk semua blogger .. maklumat lanjut KLIK SINI"

Amaran keras telah dikeluarkan hari ini oleh pihak majikan kita nuffnang kepada semua tentang wujudnya sebilangan blogger dikalangan kita yang membuat penipuan klik dari iklan-iklan nuffnang yang dipaparkan diblog. Tindakan keras menanti anda semua ....

Baca memo amaran penuh di website nuffnang sekarang!! kepada yang terlibat ubah kelakuan anda sekarang.

online counter
Tagged as : Amaran dari nuffnang tentang penipuan klik

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. before diz nuffnang dah bagi warning jgk kan?
    ni mesti ada yg buat lagi click fraud ni...apa la dorg ni. buat satu2 benda tak ikhlas..tau nak duit jer...tempiasnya kena kat blogger2 lain la plak..lagi2 baru nak mula.

    BalasPadam
  2. betul tu.. aku bila perasaan 6 bulan kebelakangan ini blogger tumbuh macam cendawan sejak dengar berita Redmummy mewah dengan blog.. tu yang semua pakat buat blog.. dah tu klik semua tempat sebab nak kaya cepat.. jgn buat.. nanti menyesal..

    BalasPadam
  3. tak perlu nak fraud click. tulis entri yg berkualiti, kalau orang suka orang mesti klik iklan punya.. :D

    BalasPadam
  4. blogging je macam biasa kan senang, slow2 bina kredibiliti, pastu bila dah sampai masa, insya allah jadi kaya la hanya dengan blog. Ni tak.. bukan tau nak sabar. Leceh btul. Kang tak pasal2 orang yang tatau pape akaun kena suspended tak pun nak join nuffnang jadi susah ataupun kena pulak limit sorang satu blog je

    BalasPadam
  5. bende ni dah lame sbnarnye. aku dah dapat dulu2 warning ni, dah pnh kene tarik balik cek pun ade. semua tu pengajaran

    BalasPadam
  6. jenis orang yang tak kena lagi ni memang tak sadar.. tapi kalau yg dah ada pengalaman cek kena tarik.. dah tu akaun kena limit baru nak sadar agarnya.... kalau korang perasan.. tahun ni je banyak gila blog baru tumbuhkan.. betul tak?

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..