iPhone 4 dengan harga RM58 hanya di DIGI

9/23/2010 02:48:00 PTG , , 3 Comments

Salam semua, kini sekali lagi syarikat telekomunikasi DIGI mengorak langkah kehadapan dengan memperkenalkan produk terkini keluaran Apple iaitu iPhone 4.

Produk terbaru digi ini akan dilancarkan pada 24-9-2010. Pada 25 & 26hb pula satu karnival jualan juga akan diadakan bertempat di Quill Automobiles (BMW showroom), Jalan Semangat, Petaling Jaya dari jam 10.00 pagi hingga 10.00 malam. lokasi jualan seperti gambar diatas.

Kepada peminat iPhone bolehlah datang beramai ke lokasi tersebut dan boleh mendapatkan iPhone 4 ni dengan harga serendah RM58 sebulan.

Untuk mengetahui kelebihan iPhone 4 ni bolehlah nantikan pada entri review iPhone 4 pada akan datang.

online counter
Tagged as : iPhone 4 Carnival at Petaling Jaya

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

3 ulasan:

  1. RM58 tu kos penggunaan sebulan ke harga iphone tu ye? macam dah konfius pulak

    BalasPadam
  2. aku pon tak sure.. tapi jawapan akan diketahui pada jam 6 ptg ini di website digi http://www.digi.com.my/iphone/index.html

    BalasPadam
  3. hehe tu kos bulanan langganan digi je..harga phone tetap kena byr..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..