BLOG LIST BEN ASHAARI SEPTEMBER

9/19/2010 10:08:00 PG , , 5 Comments


Share With FB

Salam pagi minggu semua.. semoga anda semua ceria sentiasa. mesti korang pelikkan pasal apa aku gi buat review blog BEN pulak .. selalunya BEN yang buat review pasal blog korang ... opsss aku bukan nak tiru cara Ben tapi tujuan aku buat entri ni adalah bertujuan membolehkan blog buruk aku dimasukkan dalam blog list Ben untuk bulan september didalam kategori (Tulis Diari - Blog Peribadi) .

Kalau korang berminat juga mudah saja dan masih ada masa lagi sebelum masuk jam 12.00 malam ni.

1. Korang kena buat satu entri dan letakkan header Ben dekat atas tu dalam entri korang.

2. TAJUK blog adalah: BLOG LIST BEN ASHAARI SEPTEMBER

3. Letakkan url entri korang di ruangan komen entri BEN "Khas Buat Blogger Baru" .

4. Jgn lupa tulis sekali KATEGORI PILIHAN :

Kategori Pilihan 1) SUDU GARPU - blog masakan
Kategori Pilihan 2) TULIS DIARI - blog peribadi
Kategori Pilihan 3) BOTOL SUSU - blog kekeluargaan

5. Tarikh tutup , 19/9/2010 .. jam 11:59 tengah malam ..

online counter
Tagged as : Blog list Ben Ashaari

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. takda hadiah pon.. cuma jadi Blog list je.. tumpang glamor dlm blog BEN

    BalasPadam
  2. sapa yg buat entry konpem masuk bloglist ke, hanya yg terpilih je msuk bloglist ben?

    BalasPadam
  3. hu.hu..xsempat dah..ruginya..
    sapa ben?terkenal sangat ke?
    Saya baru lagi..hihih

    BalasPadam
  4. BEN manusia biasa mcm kita juga.. tp popular di kalangan blogger wanitalah.. hensem kot..hehehe..

    nak tahu sapa BEN masuk blog dia.. benashaari.com

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..