Tips Blogwalking - Getting traffic using shoutbox

8/22/2010 02:30:00 PG , , , 8 Comments


"hanya 1 klik dapat buka 10 blog serentak"

Salam semua, aku sebenarnya dah menggantuk nak tidor ni. sebelum nak tido ni aku nak kongsi dekat korang tips blogwalking yang baru aku jumpa tadi dekat satu blog ni.

pemilik blog ni memang kreatif sebab dengan hanya 1 klik pada link tu, 10 blog akan dipaparkan sekali gus. so mudahkan kerja-kerja blogwaking korang.

yang menariknya list dalam tu dia update setiap hari. dan hanya blog yang mempunya shoutbox yang aktif je yang dimasukkan dalam list dia.

aku rasa kepada blogger yang malas sikit nak buat blogwalking secara buka satu persatu blog rakan2 korang tu.. apa kata terjah blog sahabat kita ni. SHOUTBOXSURF

anda juga boleh membuat blogwalking melalui blog ini "ILOVEBLOGWALKING" yang menyediakan 2037 senarai blog yang mempunyai Shoutbox untuk diterjah.

Selain itu juga jika anda sudah habis membuat blogwalking disemua blog diatas anda boleh juga membuat blogwalking diblog ini "Myfirst-Tutorials" dengan lebih 2000 blog yang bertambah dari hari ke hari.

Tagged as : Tips Blogwalking, Getting traffic using shoutboxsurf

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

8 ulasan:

  1. wah! tips yg menarik! selamat pagi :)

    BalasPadam
  2. ada ilmu aku konsi dekat korang.. kepada yang menafaaatkan enri aku ni terima kasih aku ucapkn

    BalasPadam
  3. Thank You for introducing and promoting in my shoutboxsurf system.

    BalasPadam
  4. wah wahhhhhhhhhhh.. nak try jap ag la. :)

    BalasPadam
  5. 1 klik akan open 10 tab site sekaligus, lepas tu lawat la site tu setiap satu..(kalau tak silap saya)

    saya pernah tengok dan guna script yang klik sekali buka 25 site sekaligus. biasa benda ni ada digunakan dalam komuniti entrecard. Sebabnya entrecard membenarkan drop card ie blogwalking sebanyak 300 site dalam tempoh 24 jam.

    BalasPadam
  6. aku dah semak.. dia buat code simple je. dia guna java skrip.. ada satu salgi site yang boleh open 25 site sekali gus dalam google crome ni.. korang boleh cuba.. http://www.urlopener.com/index.php

    apa yg korang perlu buat cuma pastekan list blog dalam tu submit,

    bila list blog dah aktif sebagai link, klik open.. semua list blog dalam tu akan terbuka dalam tab browser korang.. boleh cuba

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..