Sua Rasa TV9 - Melaka

8/02/2010 11:23:00 PG , 0 Comments


Salam semua, aduh letih satu badan.. maklum jelah aku masih terasa kepenatan setelah drive beberapa jam balik dari kampung semalam.

balik kampung kali ni pon macam tak puas je.. bukan apa sekejab sangat balik malam sabtu.. pagi ahad dah balik kl semula.. belum hilang penat drive balik johor dah kena balik Kl semula..

tapi kali ni perjalanan balik aku semula ke KL best sikit sebab kali ni aku sempat singgah melaka tengok acara sua rasa TV9. kebetulan aku ontheway balik kl syg aku ajak singgahlah ke tapak pameran dengan gerai2 dekat sua rasa tu.. memang ramai pengunjung sampaikan nak parking pon sikit punya susah. pusing punya pusing dapat juga.


Aksi hebat dari pengunjung sua rasa

upin & ipin pon ada. .suka budak2 bergambar..

gerai jus tok guru

Program kuliah...

akhirnya keinginan syg aku untuk bergambar dengan Farah dibah ni tercapai.. peluk kuat2 ye.. hehehe..


adalah lebih kurang 1 jam aku pusing dekat gerai2 tu.. oklah kira menarik jugalah. sebelum aku teruskan perjalanan balik ke KL aku sempat singgah pulak jenguk pertandingan Drif di melaka ni..

cuma yang menariknya, tengah2 syok aku tengok drif tu, polis trafik datang bagi amaran supaya tak parking dekat tepi jalan.. apa lagi bertemparan lah mamat kereta termasuk aku cabut dari tengok drif tu sebelum kena saman.

sempatlah aku tangkap 3 keping gambar aksi2 drif tu..




lepas tu aku terus gerak balik KL ke Bandar sri damansara umah sewa aku. lebih kurang jam 8.15 aku dah sampai umah. kemas2 barang terus aku lena ke penatan.

minggu depan aku travel balik Penang pulak.. best2 balik kg. lagi.. oklah ada hot story aku kongsi lagi.. wasalam..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

0 ulasan:

Jangan segan-segan bagi komen ye..