Roslin Hashim Bercerai lagi ! !


Salam pagi semua, pagi ni kita dikejutkan sekali lagi dengan berita pemain badminton negara roslin hashim yang memfailkan cerai terhadap isterinya selepas sebulan berkahwin. Berita ini aku dengar dari radio hot.fm pagi ni sewaktu aku dalam perjalanan ke tempat keje.

sebelum ni apa yang kita tahu pemain badminton negara kita ini pernah membuat kejutan dan menggemparkan negara selepas menceraikan isterinya dengan hanya selepas berkahwin selama 12 hari.

Perkahwinan Roslin Hashim ini merupakan perkahwinan ke 2 beliau selepas berkenalan dengan seorang wanita lebih kurang 5 bulan lalu seperti yang aku dengar pagi tadi.

Sumber2 maklumat yang lain aku belum dapat lagi dan sekiranya ada aku kan update dalam blog ni.

apa yang boleh kita katakan dekat sini mungkin jodoh beliau tidak ada dan mungkin juga tiada keserasian selepas berkahwin.

kalau anda semua mengikuti hot fm pagi ni macam2 pandangan orang tentang berhubungan singkat ni.. topik pagi ni dekat hot fm adalah perhubungan singkat. ianya diambil ekoran berita mengejutkan penceraian roslin hashim selepas sebulan berkahwin yang mana beliau adalah pemain badminton negara.

info lanjut baca diblog beutifulnara

Tagged as : Hubungan percintaan yang singkat, Perkahwinan, Roslin hashim ingin bercerai kali ke 2

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. macam2 betol la....harap2 semua org jadikan ikhtibar dlm kes ni...jgn ingt kawen tu boleh buat main2...boleh test jd suami isteri sebulan dua je....

    semoga mereka akan ambil keputusan yg betul...

    BalasPadam
  2. pening betul perangai org skg nih.kawin pun mcm mainan jek.

    BalasPadam
  3. aku pon naik heran apa masalah dia ni.. ari tu 12 hari je.. sekarang up sikit 30 hari.. alasan masalah rumah tangga..

    kalau tak bersedia lagi jagan kawin buat niaya je dekat wanita.. kalau sah bercerai dah 2 wanita jadi janda roslin hashim..

    lepas ni ada sapa2 lagi tak nak jadi janda dia?..

    hidup bujang dengan berrumah tangga memang berbeza.. lagi2 nak bahagi2kan masa dengan kerja, rakan dan pasangan kita..

    kata orang perkahwian tahun 1 hingga 5 adalah saat2 getir bagi orang yang baru berkahwin.. kalau anda berjaya melalui liku2 dalam tenmpoh 5 tahun tu insyaallah kekallah rumah tangga.. kalau tidak.. mungkin anda akan ikut seperti roslin hashim.. renung2kanlah kepada yang belum berkahwin ni..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..