Ratings 5 bintang tapi sunyi dari buffered earning

Salam malam semua, sebelum buat entri ni aku baru je lepas abis layan cerita 8 bulan. First time layan cerita ni, best juga rasanya. kepada yang baru mendirikan rumahtangga bagus layan cerita ni banyak tips orang yang baru kawin ni.

Berbalik dengan tajuk post entri aku malam ni, aku dah lebih 2 bulan dapat rating 5 bintang ni. Tapi yang peliknya kenapa aku punya buffered earning menyepi dah 3 minggu. apa salah blog aku ni. ada orang kata rating dalam akaun nuffnang tu mempengaruhi iklan nuffnang. tapi aku sebaliknya rating semua 5 star tapi buffered earning takda.

ada orang kata kalau lama sangat tak cash out nuffnang pon boleh jejaskan buffered earning. sebab sekarang ni nuffnang sangat adil, dia akan bagi semua orang rasa buffered earning ni..

hujung bulan ni aku nak cash out semua dalam akaun nuffnang aku dan aku nak buat ujikaji, betul ke lepas kita cash out buffered earning senang melekat.

sekarang aku perlukan pandangan dari rakan2 blogger yang lain, ada tak korang menghadapi masalah sama macam aku dan apa yang korang buat bila menghadapi situasi ni.. tolong jelaskan dekat aku?


Tagged as : Ratings nuffnang 5 bintang, Buffered earning

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

3 ulasan:

  1. salam..

    pasal ni susah mau cakap. sebab saya punya rating cuma satu bintang sahaja. tapi sekarang saya dapat 10 bufered earnings dari nuffnang.

    mungkin ada sebab lain kot...

    anyway, salam kenal ;)

    BalasPadam
  2. mungkinlah kot.. aku dah hampir 8 bulan tak cash out nuffnang ni.. mungkin itu salah satu sebabnya kot bro..

    BalasPadam
  3. sama dengan la.aku bulan puasa ni 1 campaign pn xdpt.mungkin sbb x p semayanag tarawih kot.huhuh :D

    Macam Macam Ada

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..