Koleksi The Smart Car

Salam pagi ramadhan semua, hari ni dalam keadaan ceria semua aku nak kongsikan dekat korang semua antara model kereta-kereta smart ni.

kalau korang nak tahu kereta smart ni adalah generasi kereta paling pendek didunia yang pernah aku tengok.

Model The Smart car yang selalu dilihat di malaysia, nak parking paling senang guna keta ni.

The Smaudi A3 AWD!

The Smorsche!

The Smorvette!

The Smerrari!

The Smamborghini!

ni yang paling last model dekat bawah "The Smustang"


Twenty-five Cent Equine

hehehe.. jangan marah ye.. aku saja nak kasi korang semua gelak-gelak & ceria-ceria di bulan puasa ni. muka kalau boleh jangan tension-tension.. kalau dah tengok The Smustang tu tak terhibur lagi sorrylah ye aku pon dah tak boleh nak tolong..

Tagged as : Smart Car Model

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

0 ulasan:

Jangan segan-segan bagi komen ye..