Hit Carian Google - www.tonton.com.my - Pecah Panggung

" Website : www.tonton.com.my "

Salam pagi semua, sekarang ni kalau anda semua perasan di TV3 nak dikatakan hampir setiap jam di iklan produk terbaru Media Prima iaitu www.tonton.com.my.

Dan sebelum ni juga aku pernah buat satu entri pasal tonton.com.my ni yang bertajuk "Produk Terbaru Media Prima - www.tonton.com.my" 10 hari yang lalu.

Apa yang menakjubkan adalah hit carian www.tonton.com.my di google sahaja telah pecah panggung iaitu belum sampai 15 hari di publish di internet carian yang telah dibuat oleh pengguna internet adalah sebanyak 26,000.000 juta kali.

"klik untuk gambar yang jelas"

Apa kaitannya pulak dengan entri di blog aku sebelum ni?

kalau anda nak tahu disebabkan entri yang aku buat berkaitan tonton.com.my ni telah memberi kesan kepada blog aku. Sepanjang 10 hari aku publish entri tu hit pengunjung didalam blog aku juga telah meningkat secara mendadak sehingga melebihi 500 pengunjung unik sehari.

"klik untuk gambar yang jelas"

so apa yang aku nak kongsi dekat sini percaya atau tidak cerita-cerita isu semasa yang kita buat dalam entri kita mempengaruhi hit pengunjung dalam blog kita.

mungkin rakan2 blogger yang ada atau pernah membuat post berkaitan tonton.com.my ni serupa dengan aku juga mendapat hit pengunnjung yang tinggi setiap hari.

kepada sahabat2 blogger yang nak cuba curi2 trafik dari google bolehlah cuma buat satu post berkaitan www.tonton.com.my ni..

kepada yang belum tahu langsung tentang kewujudan website ni boleh layari terus di www.tonton.com.my.

Tagged as : www.tonton.com.my , www.mediaprima.com.my , www.tv3.com.my , www.tv9.com.my , www.8tv.com.my , www.ntv7.com.my , www.gua.com.my

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

0 ulasan:

Jangan segan-segan bagi komen ye..