Gengblogger Tutup Kedai

8/30/2010 03:00:00 PTG , 10 Comments

Salam petang semua, apa cerita dengan gengblogger ni? aku rasa dah 4 hari down nampaknya masalah besar sangat kot dah jangkit dekat website ni.

Kesian dekat kawan2 kita yang hanya bergantung harap ping entri dekat gengblogger ni. mesti dah berlonggok entri-entri korangkan nak ping kan.

kepada yang tak tahu nak ping dekat mana sementara gengblogger tengah tutup kedai ni, korang boleh ping dekat tempat-tempat sini.


aku korang bolehlah ping-ping entri korang dekat lokasi diatas selain bergantung harap 100% dekat gengblogger.

dah lama aku tak nampak logo ni dalam website gengblogger.. yang aku nampak perkataan "site under mantainance" je.. harap2 pihak admin gengblogger dapat menyelesaikan permasalahan yang tengah dihadapai oleh website tu.

online counter
Tagged as : Gengblogger dijangkiti malware & virus, Website site gengblogger down

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

10 ulasan:

  1. uihh bro..
    jangkitan malware la..
    hosting kena attack kot..

    BalasPadam
  2. hasil siasatan rawak mendapati ade 2 iklan dalam gb tu yg ade milware, selagi iklan tu x ditanggalkan dalam gb mybe tetap akan down (mungkin)

    BalasPadam
  3. kesian kawan2 kita yg bergantung harap dekat situ.. takkan admin dia takda sapa yang nak tolong tu.. dah 4 hari aku tengok down je.. masuk jaln belakang pon kosong je..entri-entri baru takda..

    BalasPadam
  4. ramai bsedih hati dgn kehilangan GB
    hee :D

    BalasPadam
  5. mana dia org tak sedih.. tempat cari makan tu bro..

    BalasPadam
  6. sayang betul la kan.... kat GB adalah port baru yang kenal2 semasa blogger baru n lama....

    BalasPadam
  7. hmmm.... kalau nak PING ke innit skang nie dah leceh giler....sejak diorang tukar interface baru

    BalasPadam
  8. banyak tempat utk di ping.. huhu

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..