Dinner di Sate Kajang Haji Samuri

8/03/2010 08:56:00 PTG 4 Comments

Salam semua, sebut je pasal sate semua orang tahukan.. tapi korang tahu tak sate apa yang biasanya disebut2 orang dan rata2 ramai orang g makan dekat tempat tu.. apa lagi sate kajanglah yang mana tn.punya sate ni adalah Tn. Hj Samuri yang sangat popular di kajang ni.

cerita pasal sate ni.. aku malam semalam g dinner dengan syg aku dekat sate kajang ni, tapi bukan ber2 je kami ber4.

kebetulan kawan baik syg aku ni datang berkursus di area Uniten so syg aku dah lama tak jumpa kawan baik ni sejak pindah KL ni.. ni lah masanya dia orang nak buat jejak kasih semula..hehehe.

kawan dia ni datang dengan husband dia yang mana aku kenal gitu2lah dengan dia ni masa dekat penang.

sampai sana tu adalah dalam jam 7.30 malam, sebelum dinner kita orang g solat dulu sebab tempat tu ada sediakan tempat solat. habis je solat kita orang pon orderlah sate yang aku pon first time datang n makan dekat situ. kira xcited jugalah...hehehe.

sembang punya sembang adalah dekat 2 jam dekat kedai haji samuri ni. sebelum kita orang gerak balik sempatlah tangkap beberapa keping gambar buat kenangan. sorylah ye kalau gambar dekat bawah ni tak berapa elok.. maklum jelah kamera biasa je.... bukan DSLR...

oklah layanlah ye gambar2 dekat bawah ni..


Nilah dia papan tanda Sate Kajang Hj Samuri..

kenderaan ni menarik perhatian aku.. aku rasa masa dulu hj samuri jual sate guna kenderaan ni kot.. hehehe

korang tekalah sapakah orang ni?

nilah kawan syg aku... yana & along.. pasangan romantis tapi malu2..hehehe

jejak kasih di kedai sate kajang haji samuri.. hehehe

nilah view pandangan malam dari atas kedai sate kajang ni.. kedai 2 tinkat bersebelahan dengan stadium kajang.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. kalo nk lg bez, try kt medan selera sg ramal..kt ctu de sate yg tip top bez..willy sate ;)

    BalasPadam
  2. bestnye mkn sate dkt kedai Hj.Samuri.memang meletop!

    BalasPadam
  3. betul..sokong areku..sate willy mmg best..dekat dgn rumah fie..

    BalasPadam
  4. betul..sokong areku..sate willy mmg best..dekat dgn rumah fie..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..