Cash Out Nuffnang Sekarang !!

Salam pagi semua, hai pekabar semua rakan2 sekalian.... aku mengharapkan korang bergembira semua sama macam aku bergembira bila dah cash outkan pendapatan dari nuffnang ni.. hehehe

ni merupakan cash out kali ke-2 yang aku buat selepas hampir setengah tahun aku berblog sampil menjadikan nuffnang sebagai majikan part time aku.

penghujung tahun lepas aku pernah cash out akaun nuffnang aku kali pertama dengan tak seberapa pendapatan, tapi alhamdullilah cukup aku nak bayar broadband aku tu.. hehehe

kepada sahabat yang tak tahu bila waktu sesuai kita nak cash out pendapatan nuffnang, disini aku nak g tahu hari ini adalah hari paling sesuai iaitu penghujung bulan.

ada antara rakan2 kita yang buat cash out setiap 27 & 28hb setiap bulan dan ada juga yang akan cash out pada hari isnin terakhir setiap bulan. itu semua bergantung kepada kehendak korang. cuma apa yang aku nak pesan kalau nak dpt cek tu cepat jangan cash out pada awal bulan sebab ini akan menyebabkan korang punya cek akan sampai 2 bulan.

korang tengok earning aku dekat atas tu kenapa semua jadi kosong.. huhuhu.. opssss jangan gelabah ye itu semua sebab baru je tadi aku buat cash out.

2 faktor yang menjadikan aku cash out eraning nuffnang aku.

pertama sebab aku dah jarang dapat buffered earning, kata orang kalau kita jarang cash out earning kita bila dah cukup matang so buffered earning susah nak melekat. betul atau tak aku tak dapat nak pastikan.

kedua sebabnya tangan aku dah gatal nak klik cash out.. hehehe.. nak pakai duit raya.. hehehe.

oklah kepada sahabat2 blogger yang teringin nak cash out duit tu bolehlah buat pada hari ini atau esok, kalau dah masuk awal bulan jangan cash out nanti menyesal kawan2 ku..

oklah selamat berpuasa semua.. sambil bergembira dengan earning-earning korang di pagi isnin ni.

online counter
Tagged as : Cash Out Pendapatan Nuffnang, waktu sesuai cash out earning nuffnang

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

12 ulasan:

  1. terima kasih..
    info berguna
    untuk mase depan..

    BalasPadam
  2. Wow, bestnye. I sekali pun belum cash our lagi :(

    BalasPadam
  3. wau..besnya..
    dapat cash out dah..eda blom matang lagi..hakhak..
    ehhh..nak tanya la..

    eda punya BE ade 3..
    pastu
    campaig xtau la bape..
    eda kira2 earning yg die post kan tu cuma ade yang campaign je..
    yang BE die xcount sekali..
    nape ek????

    ke die kira macamne???

    BalasPadam
  4. oh ingatkan apa td...ehehe, saya mmg cashout ikut tarikh nie dr dulu lg sbb tu payment dr nuffnang x pernah dpt lmbt :P

    BalasPadam
  5. memang best dapat cash out.. lagi best tiap2 bulan cash.. sorry kepada yang confius dengan tajuk.. mesti korang ingat nuffnang nak tutup kedaikan..hehehe

    BalasPadam
  6. baguslah dah boleh cashout, saya punya last month dah cash out masih tunggu cek, anyway seronok kan Hidup seorang blogger

    BalasPadam
  7. 1st time dgr statement "kalau kita jarang cash out earning kita bila dah cukup matang so buffered earning susah nak melekat"

    huhu...


    Rindu Nak Tengok Cerita Macam-Macam Aznil

    BalasPadam
  8. haah..ada blogger2 yang tulis dalam entri dia orang macam tu.. aku pon tengah test juga ni.. kalau betul lepas cash out ni BE masuk berpuluh2 kira betullah statement tu..hehehe

    BalasPadam
  9. whoaaa..... sonok betul laa.... dapat kuar kan earning time yang kena ngan plan kita kan

    BalasPadam
  10. rasa mmg mcm nk cash out tp nk tunggu lagi sikit kot hehehehe....

    BalasPadam
  11. jangan tunggu lama2.. last nak cash out to day.. nanti lewat2 terlepas rugi tau..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..