Banyaknya Pengunjung Uniq!!


Salam semua, semalam seharian aku tak buat blogwalking, tapi apa yang peliknya pengunjung uniq dalam blog aku semalam sebanyak 649 orang uniq. yang view blog je lebih 1000 pengunjung.

mula aku tak percaya bila aku check semua datang ke blog ni sebab nak cari download cerita epilog syurga cinta. wah nampaknya semua peminat mia @amani dah mula gila semula.

tq sebab dtg kesini. nantikan episod 3 & 4 yang akan aku update tidak lama lagi.. sabar ye.. ok aku dah siap2 balik kg dulu ye.. selamat jumaat semua.


Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. I suka ayat you.
    "Cinta hatiku sampai ke syurga."
    hehehe best :)

    BalasPadam
  2. nice unique hit yang awak dapat...
    sekarang PageRank blog awak PR2 kan..usaha lagi supaya dapat PR yang lebih baik dan ads yang lebih mahal..
    Gambatte

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..