Aku Menang Contest Teka Tajuk Lagu - RM20

8/02/2010 02:03:00 PTG 9 Comments

Salam petang semua, pertama2 kali aku nak ucapkan terima kasih kepada pemilik blog wordz-space sebab telah memilih aku sebagai pemenang paling rajin dalam peraduan "Teka Jumlah Tajuk Lagu". Pemenang hadiah utama yang membawa pulang RM50 adalah pemilik blog mieran87 tahniah kepada beliau.

Bersyukur sgat sebab ada juga yang menghargai usaha aku menyenaraikan tajuk lagi tu.. dengan memberikan aku hadiah RM20. alhamdulilah.

Aku sebenarnya dah lumpa yang sebelum ni aku pernah cuba2 sertai pertandingan ni sebulan yang lalu. boleh tahan jugalah penyertaan yang mencuba nasib ni. kongsep pertandingan mudah je.. cuma teka jumlah tajuk lagu dalam satu bentuk seperti puisi yang dicantum2kan.. korang cuba teka jumlah je.

aku pulak terlebih rajin dengan menyenaraikan tajuk lagu tu sekali dengan jumlah tajuk lagu tu.. hehehe.. mungkin sebab tulah dia pilih aku sebagai pemenang paling rajin kot. hehehe

apa pon tq banyak2 kepada Wordz-space sebab pilih aku.. insyaallah kalau ada peraduan lagi aku akan join lagi.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

9 ulasan:

  1. bestnye dpt cash $$$
    tahniah sis :D

    BalasPadam
  2. tq..hadiah buat yang tersyg ni..

    BalasPadam
  3. tahniah kak..bestnya dapat $$$$$

    BalasPadam
  4. sm2...hehehe.

    hadiah rm20 tu...telah slmt d bank-in ke dlm akaun anda. hrp anda telah menerima nyer.

    TAHNIAH skali lg...\(^_^)/

    BalasPadam
  5. tahniah2.. wlupun rm20 tp duit jgk... alhmdllh

    BalasPadam
  6. tahniah2.. wlupun rm20 tp duit jgk... alhmdllh

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..