Perodua Myvi Limited Edition Baru



Salam pagi semua, hari ini ( 7/7/2010) perodua melancarkan model Myvi Limited Edition baru dengan beberapa ciri2 tambahan pada accesori luaran dan dalaman.

Sasaran adalah kepada golongan wanita kerana kereta yang dikeluarkan ni adalah berwarna pink. selain dari itu 2 warna lain yang dikeluarkan adalah hitam dan putih








Model ini dijual dengan harga RM48,100 hingga RM48,600 mengikut warna. ianya dikeluarkan bagi model 1.3 dengan tranmisi automatik sahaja dan boleh ditempah mulai hari ini .

kunjungi bilik pameran perodua hari ini, maklumat lanjut rujuk website perodua.com.my

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

9 ulasan:

  1. aku rasa ok la kalau kaler pink tu untuk perempuan...tapi tang harga tu yang tak boleh tahan..tambah beberapa ribu boleh dapat persona..

    BalasPadam
  2. euuuww...kelakar plak kereta kaler pink.hahaha

    BalasPadam
  3. cantiknye
    nak beli
    bestnyeee kalau byk duet ~~~

    BalasPadam
  4. cantiknye
    nak beli
    bestnyeee kalau byk duet ~~~

    BalasPadam
  5. mahal jugak ea sebijik...
    comel jugak, nampk girly..
    tapi kalo saya suka yg nmpk mahal dan bergaya.. harga pun tok sah kata la.. mesti "mahal n bergaya" jugak..huhu

    BalasPadam
  6. mcm kelako plak kaler pink.hehe.xpela.ade myvi putih pun dah ok.

    BalasPadam
  7. cantik juga, tapi comellah sangat. Persona besar sikit, harga pun tak jauh sangat.

    BalasPadam
  8. I would like to exchange links with your site myvitrd.blogspot.com
    Is this possible?

    BalasPadam
  9. I want to get my boy friend a car model that he can put together. He's interested in being an electrical engineer when he's older so I want it to have something involving that. I just don't know how to find it online anywhere. How can I find something like this? Thanks

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..