Nenek umur 94 tahun seludup dadah!

7/15/2010 04:28:00 PTG , 9 Comments

Salam petang semua, petang ni aku nak kongsi sedikit gambar kaedah penyeludupan dadah yang dilakukan oleh seorang nenek yang difahamkan berusia 94 tahun.

Benar atau tidak aku tak dapat nak buktikan dakwaan ini sebab aku terima dari kiriman email.

tapi aku teruja kaedah nenek ni menyembunyikan dadah pada tubuhnya. korang perhatikan berapa banyak dadah yang dibelit ketubuhnya. aku rasa nenek ni dah kena niaya dengan sendikit dadah antarabangsa.

kalau benar kena niaya memang sedih aku tengok.

oklah layan gambar dekat bawah ni.








Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

9 ulasan:

  1. ciannya kalau nenek tu teraniaya...dah lah muka nenek tu macam tak tahu pe pe pun apa yang berlaku...kecian sangat..

    BalasPadam
  2. kubur dah kata mari... ish2...

    BalasPadam
  3. ishk2...kesian sungguh, nasib baik tak disuruh pasang bom, lagi parah rasanya :D

    BalasPadam
  4. ish2x... memang kes naya betul laaa....

    BalasPadam
  5. wakaka....bole tahan hero nenek ni...

    BalasPadam
  6. Kalau ikut berat ganja, gantung sampai mati dah tu di Malaysia. Dia tahu itu dadah dan benda haram kalau tak, takan berbalut sedemikian. Cume kesian mungkin terpaksa atas kemiskinan dan sebagainya...

    MY PERSONAL BLOG ABOUT LEGAL & MY PERSONAL LIFE

    THE BEST SILAT SENI GAYONG CLUB

    BalasPadam
  7. kesiannya.. tiba-tiba sebak! bayangkan la kalau kena kat family kita sendiri

    tapi tak tentu jugak.. cane kalau betui die sendiri yang willing nak seludup dadah tu kan?

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..