Kerana Gengblogger Aku Format PC

7/14/2010 04:22:00 PTG , 5 Comments

Salam petang semua, setelah hampir 3 minggu aku takdapat login gengblogger akhir hari ini aku bertekat memformat pc aku.


kalau korang nak tahu dari pagi tadi aku memang tak dapat nak buat apa2 blogging, termasuklah blogwalking. semua gara2 aku g format pc aku untuk bolehkan aku login semula seperti biasa dalam gengblogger.

aku dah macam2 usaha aku buat dengan aku uninstall semua antivirus, program JAVA buang browser dan install semula tapi still tak boleh login juga gengblogger tu.

akhir sekali aku ingat aku nak format je. akhirnya aku dah format n lepas format je memang betul tanggapan aku. mungkin pc aku yang problem. sekarang aku dah boleh login macam biasa dan dah boleh ping.

kepada yang menghadapi masalah sama macam aku, kalau boleh janganlah format dulu. korang usaha cara lain dulu. kalau dah tak berjaya last solution memang format je jawabnya.

oklah tu je yang aku nak cerita petang ni sebelum aku nak balik ni. penat dah mengadap pc ni.. cau ci cauuu

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. wow.. semangat sunnguh format pc kerana geng blogger...
    tumpang tanya..
    geng blogger untuk orang blogger Melayu sahaja?

    BalasPadam
  2. tidaklah.. untuk semua pemilik blog tidak kira melayu @ bukan.. yang penting ada akaun Facebook.. register je

    BalasPadam
  3. apa kena mengena tidak boleh ping sbb pc? heran

    BalasPadam
  4. tulah pasal.. bukan sebab tak boleh ping je.. malah tak boleh login.. bila login dia keluar page kosong dengan popup new user... tu yang aku format.. penyakit pelik ni

    BalasPadam
  5. tau tak cara nak unregister gengblogger.com

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..