Kenapa blog kau ditutup

7/10/2010 07:07:00 PTG , , 4 Comments

Salam hujung minggu semua, hari ni aku rehat dekat umah je. kebetulan ari ni aku tak keje aku lepak jelah dekat umah.

idea nak menulis pon takde ari ni. aku nak tanya sikitlah kepada sesiapa yang kenal dekat pemilik blog a1zudd1n.blogspot.com & ohcerita.com ni, korang tahu tak kenapa blog popular ni dah tutup? kena band sebab sebarkan link download percuma ke?

kalau korang nak tahu blog nilah yang menjadi rujukan aku untuk aku buat link download drama2 TV3 tu. 2 hari kebelakangan ini semua link download drama yang aku buat tu semua dah tak boleh access. so aku cubalah cari semula blog sifu aku ni, bila aku cuba buka blog dia macam dah takda. KENAPA ye? ada yang tahu tak.

aku rasa penutupan blog dia ni ada kena mengena dengan link download yang aku selalu buat tu yang dah tak boleh download tu.

aku bukan nak menyebuk pasal blog dia ni ..cuma kalau2 ada yang kenal dia, nak tahu juga apa masalah yang telah berlaku. kalau ada info tinggalkanlah komen ye.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. Dropping here..Very nice..friend, check also my latest ya Funny!

    BalasPadam
  2. mana ada tutup blog tu.he3
    cuba buka www.aizuddin.com
    dia dah maju skit dah ada domain sendiri.
    aku je masih lagi .blogspot.com..he3

    BalasPadam
  3. unwanted... tq share info.. aku buka dia punya blog yg blogspot dan takda.. tu yang aku ingat dah tutup

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..