Bukit Gambang Water Park - Part 1

7/01/2010 09:00:00 PTG 5 Comments


Salam malam semua, tak sabar rasanya aku dgn syg aku nak joint Family day tempat kerja aku dekat Bukit Gambang Water Park hujung minggu ni (3 & 4 /7/2010).

ni kira kali pertama aku joint family day tempat keje aku, sebab sebelum ni belum berkeluarga lagi so aku tak jointlah..hehehe.

petang tadi aku dah ambil goodies satu beg. korang tegok jelah goodies yang aku dah dapat ni..













oklah part 2 akan bersambung sekembalinya pulang dari gambang nanti.... tunggu...

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. wahhh best bukit gambang....

    ko dari kl ke? kalau dari kl, lalu LPT boleh keluar ikut exit seri jaya or exit gambang

    kalau dari seri jaya lepas toll booth, sampai simpang traffic light belok kiri

    kalau dari gambang lepas toll booth, sampai simpang traffic light, belok kanan

    kalau dari kl, elok keluar ikut exit seri jaya, kalau ikut gambang, ko kena pusing balik, bazir minyak.... hehe

    BalasPadam
  2. tq kasi info ni.. kebetulan aku memnag naik keta ni.. tq2

    BalasPadam
  3. wahhh...enjoy ur family day di sana ;)

    BalasPadam
  4. tq2...tunggu entri terbaru..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..