Blogwalking Mudah & Pantas disini

7/11/2010 09:42:00 PG , , 8 Comments

Salam semua, kenapa entah tetiba aku teringin nak share dengan korang semua exchange link yang mudah untuk buat blogwalking ni.

Percaya atau tidak, segelintir rakan2 blogger kita kekadang sehari atau 2 hari takda entri baru pon dalam blog dia tapi masih dapat pengunjung yang beratus-ratus. betul tak?

Macam mana & apa yang dia orang buat untuk mencapai ketahap tu. kalau korang nak tahu semua kerana rajin buat blogwalking. tapi aku tak suka orang buat blogwalking spam dalam shoutbox. kalau sekadar minta kita datang semula dalam blog dia takpe. jangan sebarkan link website lain dalam shoutbox tu yang aku tak gemar. kekadang macam tertipu je, bila klik nama dalam shoutbox tu ingat masuk blog dia, tapi rupanya promosikan sistem jana kewangan pulak. hampeh betul kalau ada yang buat macam tu dalam blog aku.

oklah aku nak share satu link sahabat kita yang rajin ni mengumpul link-link rakan2 blogger kita untuk digunakan buat blogwalking.

mana linknya? sabar.. korang masuk dalam blog itszeelaah

sehari lepas korang buat blogwalking guna link sahabat kita ni, korang bandingkan pengunjung pada hari sebelumnya. kalau takda peningkatan korang kutuk aku dalam ruangan komen k.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

8 ulasan:

  1. memang bagus semua ada kat situ kan

    http://blogged.my/ping-119083-segmen-kenali-blogger-ardinihumaira-may-happiness-be-around-you-now-aamp-forever.html

    BalasPadam
  2. kalau nak masukkan link korang dalam blog dia.. register je link blog ko dalam ruangan yg dia sediakan tu.. nanti dia update n letak korang punya blog dalam list abjad tu

    BalasPadam
  3. ha ah tak suka orang letak link jana kewangan kat shoutbbox. huhu

    BalasPadam
  4. ya Allah,Zee boleh tak perasan kewujudan entri ni.terima kasih sgt2! patutla bila Zee pindahkan link ade saje link baru muncul.

    zee dah jarang bw lately sebab internet cam siput.tapi insyaAllah Zee akan cuba menjejak balik bila internet ok.

    kebaikan anda pasti akan terbalas :)

    BalasPadam
  5. tolong menolong je... semoga semua berjaya ..

    BalasPadam
  6. btol la ade pningkatan traffik kat blog aq..wlaupun skit tapi ttp ade dlam 80-100 cmtu lpas aq bw tadi ..

    BalasPadam
  7. ermm bg el.. exchange link ni xlah menolong sgt w/pun el x ade buat ..
    sbb tak semua link2 tu blogger yg aktif setiap ari..so rugilah kalo kita g blog deme..deme mayb sehari smggu baru nk dtg blog kita..tu lah el rs x baguih..

    bg el..org yg dtg n tggl komen kt shoutbox tu lg best n boleh up trafik..sbb berdasarkan setiap jam yg dtg tu leh menaikan trafik kita...
    penah terbaca dlm satu blog psl ni hehehe..tp terpulang lah masing2 ye..yiharrrrrrrrrrrrr

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..