BlackBerry 9700 Untuk Anda Menangi

7/19/2010 10:41:00 PG , , 6 Comments

Salam tengahari semua, tengok gambar je dah menarikkan ye memang ada blackberry 9700 untuk anda menangi, tapi siaplah yang bertuah tu kan.

opppsss.. bukan nak bagi percuma ye. tapi kenalah buat sesuatu.. korang yang nak gaji tiap2 bulan pon mesti kena kerja jugakan.

Macam mana caranya?

korang hanya perlu buat blogwalking sambil kumpul point? kumpul point? apa tu?

kalau nak tahu korang masuk dalam ni "Cabaran 2 dan 3"ada penjelasan lengkap. aku cuma menyampaikan je.

Secara ringkasnya korang perlu daftar dalam link sebelah blog aku tu yang macam gambar dekat bawah ni

lepas tu korang copy code yang dia bagi tu n paste dekat blog korang sebagai widged. lepas tu buat blogwalking melalui situ. sambil buat blogwalking silap2 untuk badan dapat blackberry.

Selamat mencuba dan tak perlu modal. kenana usaha sikit je.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. ahm..dulu fahmie join bnde nie.tapi rase mcm dye tipu lah...so dah tak join lagi.and da delete dah gadget tuh kat blog.sory....tak de caya senang nak jadi senang

    Entry terbaru Fahmie:
    ¶ Lokasi Pergambaran Transformers
    ¶ Muka Cantik Soalan Bodoh Yang Ditanya
    ¶ Gambar Itu Haram

    BalasPadam
  2. kesiannya.. aku tak paksa joint .. kalau kita kena tipu.. biar tuhan yang balas.

    BalasPadam
  3. hehe...jgn la ckp mcm tuh..tak yah la balas..kesian la pulak kalau tuhan yg balas mesti teruk dye kene...just susah kan urusan dye sudah...

    Entry terbaru Fahmie:
    ¶ Lokasi Pergambaran Transformers
    ¶ Muka Cantik Soalan Bodoh Yang Ditanya
    ¶ Gambar Itu Haram

    BalasPadam
  4. owhhh..ermm..tak tergerak pulak nak try.hehe


    Latest entry : 10 Juta Pulu$ Dalam Genggamanku!

    BalasPadam
  5. wah..
    menarik2.....
    ader rezq ta kemaner..
    yg ptg usehe..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..