Alasan budak sekolah paling menarik pernah diterima cikgu..

7/23/2010 11:13:00 PG , 8 Comments


Salam pagi jumaat semua, ari ni suasana sunyi sikit dari biasa dekat opis ni. kerja pon takda lagi.. masing2 duduk depan pc online je.. dah macam makan gaji buta je.. tapi takpe time ada keje kita orang wat kejelah kan.

aku nak share sikit kiriman email dari syg aku kepada aku cerita pasal budak sekolah.

korang klik gmbar dekat bawah tu kalau nak baca dengan jelas

Sory lah kalau korang baca tak lawak.. hehehe

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

8 ulasan:

  1. mesti cikgu tu gelak2 ble bace surat macam ni. hihi.. nak marah pun tak jadi dah. :D

    BalasPadam
  2. hahaha..terbaek r alsn bdk ni..hahaha asl xckp kucing 2 beranak ats buku tue? hahhaa

    BalasPadam
  3. budak2 sekarang lagi bijak dari org2 dewasa..

    BalasPadam
  4. habes kreatip ah budak nih.haha.

    BalasPadam
  5. tgk cara penulisan...budak tu nmpk bijak juga...tapi ntah le...itu la...lawak pulak kucing boleh makan kertas..

    BalasPadam
  6. nak seribu daya ta nak seribu dalih..

    BalasPadam
  7. haha..lawak lah..cikgu pun xjadi nak marah kot ? ;p

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..