Aku akan terus berlari

7/12/2010 04:41:00 PTG , , , 2 Comments


Salam petang semua, pagi tadi sampai2 je dekat opis no. pendaftaran larian aku pada 25/7/2010 aku dah terima. wah best ni.. aku dah lama tak masuk sukan lari ni sejak dari aku kawin tahun lepas sampai ke hari ini aku kira dan boleh kira sampai jari berapa kali aku joint larian ni.

(Bakal menewaskan pelari kenya..hehehe)

kalau korang nak tahu dari perut aku nipis macam papan lapis sampai dah macam orang mengandung 5 bulan sekarang ni. ni semua gara2 aku jarang keluarkan peluh.

aku dah bertekat lepas ni setiap kali ada acara larian dekat mana2 je aku nak joint demi kesihatan aku. sebelum ni aku pernah juga bawa syg aku lari sama, kebetulan masa larian dibuat waktu malam so cuaca sejuk sikit. aku berjaya juga habiskan kategori fun run dengan syg aku sejauh 5KM dekat area Putrajaya.

larian akan datang ni aku masuk kategori 11km yang dia orang panggil Larian BHPetrol (Orenge Run 2010), ni merupakan tahun kedua aku masuk larian BHP ni.

Kalau ada yang free nanti bolehlah datang dekat The Curve Damansara Utama tengok aku lari.. hehehe

oklah aku dah nak cau balik keje jemput tersyg.. daaa

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

2 ulasan:

  1. selamat berlari...aku lari 500 meter pun dah pancit dahhhh...hahahhaha

    BalasPadam
  2. blh ke lawan org kenya tu..dorang ni tak patut masuk..dh le kaki panjang, lari mesti menang punya..selamat berlari ye..kejar jgn tak kejar org kenya tu..hehe

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..