Adakah Website NUFFNANG Support IE sahaja

7/27/2010 01:50:00 PTG , , 5 Comments

Salam petang semua, aku baru perasaan bila aku buka www.nuffnang.com.my di Firefox @ google Crome, page dan backgroud unutk website nuffnang ni akan menjadi masalah dah susunan tidak teratur seperti dibwah.

Browser Firefox

Browser Crome

Tapi bila aku gunakan browser jenis Internet Explorer, page utama website nuffnang ni takda sebarang masalah dan susunan didalam tu pon teratur macam biasa.


adakah aku sorang je yang menghadapi masalah ni atau rakan2 yang lain pon senasib dengan aku..

jom kongsi pengalaman korang.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. hurmmm..pkai chrome xde masalah..firefox sama gak..dy x abis loading kot sbb tu terabur je..:)

    BalasPadam
  2. aku punya ok ajer..firefox tu ko jgn skip la dia punya updates.

    BalasPadam
  3. tiada masalah pada saya, update plugin pasti berjaya, takpun reinstall

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..