Ada Masalah Dengan Gengblogger Sapa Boleh Tolong

7/01/2010 09:42:00 PG 7 Comments


Salam Pagi semua, pagi ni aku nak tanya pasal kenapa aku tak boleh nak login dalam gengblogger? ada sapa2 rakan2 kita yang menghadapi masalah yang sama tak macam aku.

bila aku klik pada LOGIN dan masukkan username dan password, page yang akan keluar adalah seperti diatas.

Persoalan adakan aku sorang yang menghadapi masalah ini? atau mungkin PC aku kena Virus?

Aku dah cuba guna IE, FireFox, Crome semua sama je.. still keluar page macam dekat atas tu bila aku masukkan username dan password.

Minta bantuan pakar tolong aku.. lagi bagus kalau admin gengblogger tolong jawab.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

7 ulasan:

  1. pelik jugak kan, dah beberapa hri tak boleh nak ping

    Memang Carrefour Silap

    BalasPadam
  2. GB dalam proses sekarang nih...

    masih dalam renovate... harap bersabar...

    hehe...

    PING lak aq kadang bleh kadang x bleh jugak... ahaks~

    BalasPadam
  3. maybe u kena login FB dulu kottt

    BalasPadam
  4. saye boleh je nak ping tapi kan..kat gengblogger tu die tulis untitle document..besenya ade tulis gengblogger,..

    mungkin ade mende baru yang die nak buat untuk website tu kot

    pape pon..teruskan lah..berblogwalking ye.,..hehe

    BalasPadam
  5. oooo... mia klik fconnect tuh.. guna login fb.. lepas tu klik rumah kat atas kanan... baru boleh ping artikel baru :)

    selamat mencuba...

    BalasPadam
  6. masalahnya sekarang dekat umah boleh.. dekat opis still keluar error macam dekat gambar tu.. dia macam loading je.. pelik gak..

    BalasPadam
  7. yeah mayb gengbloger ade renovation skit

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..