Target income sebulan dalam Nuffnang

6/02/2010 11:13:00 PG , 20 Comments


Salam pagi semua, bertemu lagi kita d borak-borak pagi ni. aku tak nak cita panjang dekat sini cuma nak kongsi atau share sasaran korang dalam pendapatan sebulan dalam nuffnang.

macam aku, aku target tak banyak permulaan aku target untuk tahun ni cuma RM50 sebulan atau seminggu RM12.50, tu yang aku targetlah.

semua sumber pendapatan seminggu tu termasuk aku punya buffered earning & hasil klik dari kawan-kawan dan diri aku juga..hahaha.

Korang pulak semua yang dah register dekat nuffnang ni.. berapa target kau seminggu & sebulan untuk hasil iklan nuffnang ni.

Share dekat dalam komen aku ni..

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

20 ulasan:

  1. Nak target RM500 sebulan boleh? Hahaha..

    BalasPadam
  2. huhu,x berani nak target sal terlampu skit je dalam akuan nuff skang nih...cuma try cari visitor je dulu...

    BalasPadam
  3. aku lagi la.. blog2 rendah.. target 2 ringgit je sbulan.. :P

    BalasPadam
  4. my target? as much as possible lah =P

    BalasPadam
  5. kalau nak target mesti mau target banyak hhe

    tapi tak baik r kalau suh kawan2 klik and klik sendri hhe

    kang duit tu kita jugak yang makan/guna dah jadi darah daging kita pulak

    macam mana nak jawab nanti tu

    BalasPadam
  6. dni tak target... sebab kalo target rasa hampa.. biau je naik sendiri.. ado.. adola.. tak ado... biau je la.. hehe

    BalasPadam
  7. haha....i always want as much as i can...but if got 50 a month, i ketawa dy :-P

    BalasPadam
  8. xder terget,,haha
    sebb xtaw pun cam ne.haahh

    BalasPadam
  9. target tu ade,
    tp baru je start join nuff ni...
    baru je brp hengget je akt dlm tu...
    lambat lagi kot kalau nak cash..

    BalasPadam
  10. macam aku target dalam seminggu 50 ringgit jadi lah...pasal duit tu, aku niat kan dalam hati bekerja part time sebagai blogger untuk berkongsi ilmu dengan blogger² kat luar sane...dari situ info orang kat luar dapat, payment pulak aku dapat...berbaloi²...hehehe

    http://papankekunciku.blogspot.com

    BalasPadam
  11. aku takde target bulanan...tapi target bulan 6 ni nak cecah RM1k Nuffnang aku..lagi RM150...meh laa tlg klik2 :) hehehee...

    BalasPadam
  12. I don't have any target. Blog tak popular pun. LOL

    BalasPadam
  13. ouh,sy xde target pun.nuffnang guna lbh kpd nk exchange link dgn nuffnangers lain :)

    BalasPadam
  14. wah..teruja aku..ramai gak yang komen..tq kepada yang komen ye..macam ni lah aku suka..kita share info n pandangan...cayok....aku akan melawat kau semula yang komen dalam entri aku ni..

    BalasPadam
  15. tak brani target tinggi2. belog ku tak seberape. :p
    -----
    I Won 4 Tickets - Toy Story 3D

    BalasPadam
  16. target 50 sebulan, lepas nk byr bill broadband ;p hehee

    BalasPadam
  17. malu nk target tinggi2...blog picisan je....tuan rumah kalu sudi dtg la blog saye...janji tau...;p

    BalasPadam
  18. tak pernah la pulak letak target macam tu.. :)

    BalasPadam
  19. setiap perbuatan ada tujuan dan target tuk di capai...chayok2 abg ahm :D

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..