Sembang-Sembang Musim Mengawan

6/13/2010 09:11:00 PTG 4 Comments


Salam malam semua rakan2 blogger diluar sana, tajuk entri aku kali ni mungkin ramai yang dah boleh teka apa yang aku nak cerita malam ni.

ya.. bijak korang ni meneka apa yang aku nak sembang ni, semua orang tahu sekarang ni musin cuti sekolah n apa yang menarik musim cuti sekolah ni adalah pagi2 jalan tak jam itu yang best bagi akulah.

tapi bukan pasal tu yang aku nak sembang, ok street 2 the point.. musim cuti sekolah ramai orang mengambil peluang untuk membuat majlis kawin. betul tak apa aku cakap ni. kekadang yang serentak buat majlis dalam satu kg. pun ada.

macam aku hari ni, aku g satu jelah majlis kawin kawan syg aku dekat dewan UPM. yang kawin ni kawan perempuan isteriku tapi kita orang pegi majlis sebelah lelaki, yang sebelah perempuan tak dpt g sebab aku balik kg. masa tu.

Apa pon aku ucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU kepada semua pengantin yang mengadakan majlis ari ni dan semalam.

Semoga rumah tangga yang anda bina berkekalan sampai kesyurga.. amin..

Munkin ada rakan blogger kita dekat luar sana yang baru jadi pengantin baru.. aku juga ucapkan selamat pengantin baru.. alam rumah tangga memang seronok.. kalau tak percaya kawinlah rakan2 yang masih membujang d luar sana..

kepada yang baru kawin dah lama kawin.. betul tak kawin best..hahahaha..

JAWAB SIKIT...

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. penat...cuti sekolah je bnyk org wat kerje kawen...satu hari 2-3 buah rumah...naik kembang tekak asyik makan nasik minyak...hehe

    BalasPadam
  2. lama2 perut semua kembung makan nasi minyak tiap2 hari..hahaha

    BalasPadam
  3. This paste will be applied directly to the skin tag 3 times a day until the skin
    tag falls off. After all, they can be readily sourced from the internet.
    Others think tanning and sunning themselves will
    dry up their skin and pimples to eliminate their acne.


    Stop by my page ... Skin tags removal

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..