Jumpa kawan lama di Gengblogger

6/01/2010 10:04:00 PG , , 3 Comments


Salam pagi semua, sungguh tak ku sangka melalui gengblogger ni aku telah jumpa kawan lama aku yang dulu satu tempat keje. tapi dia dah lebih setahun berenti dari syarikat aku keje sekarang ni sebab dapat offer lagi baik.

Member aku ni bukan yang tuan punya blog tu.. tapi suami kepada tn. punya blog tu.. En. Hazreen.. blog tu wife dia punya. aku perasan muka suami dia sebab aku masuk dalam gengblogger n ternampak BEN ASHAARI tengah buat satu post pasal blog wife member aku ni.

Apa pon layan blog dia ni. MY LOVE STORY BOOK....

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

3 ulasan:

  1. Tn Punya....
    thanks la sebab sudi jengah blog saya...
    kenal ngan hubby saya kat mane ek?? kat BESSAR ke???

    BalasPadam
  2. hahaha.. Yes.. BESSAR.. kirim salam dengan hazreen ye..cakap sory sbb terjah blog wife dia..hehehe

    BalasPadam
  3. ni lah antara kelebihan scial ntwork :)

    slmat mengeratkan silaturahim :)

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..