Tuesday, June 22, 2010

ILUSI - FREE DOWNLOAD DRAMA TERBARU TV3 2010

online counter

Di sini saya kongsikan drama hangat TV3 yang baru mula dipertontonkan setiap petang jam 6.30 bermula pada 21/6/2010. Mendownload secara percuma drama2 dari tv3 tanpa perlu membuat login terlebih dahulu

Sinopsis ringkas ILUSI boleh baca diblog sahabat kita OHMALAYSIA...


klik sahaja link dibawah dan terus simpan di Pc / komputer anda.

SLOT AKASIA "ILUSI" ****24 EPISOD PENUH****


P/S:- File yang didownload adalah dari server 4shared.com & setiap file yang didownload perlu didownload 1 persatu @ setelah 1 file siap didownload barulah boleh download file seterusnya.


download direct link 4shared.com ---->

Episod 1 ---- Part 1 , Part 2, Part 3, Part 4 <---- Ready 2 Download

Episod 2 ---- Part 1 , Part 2, Part 3, Part 4 <---- Ready 2 Download

Episod 3 ---- Part 1 , Part 2, Part 3, Part 4 <---- Ready 2 Download

Episod 4 ---- Part 1 , Part 2, Part 3, Part 4 <---- Ready 2 Download


Episod 5 ---- Part 1 , Part 2, Part 3, Part 4 <---- Ready 2 Download

Episod 6 ---- Part 1 , Part 2, Part 3, Part 4 <---- Ready 2 Download

Episod 7 ---- Part 1 , Part 2, Part 3, Part 4 <---- Ready 2 Download

Episod 8 ---- Download <---- Ready 2 Download


Episod 9 ---- Download <---- Ready 2 Download

Episod 10 ---- Download <---- Ready 2 Download

Episod 11 ---- Download <---- Ready 2 Download

Episod 12 ---- Download <---- Ready 2 Download


Episod 13 ---- Download <---- Ready 2 Download

Episod 14 ---- Download <---- Ready 2 Download

Episod 15 ---- Download <---- Ready 2 Download

Episod 16 ---- Download <---- Ready 2 Download


Episod 17 ---- Download <---- Ready 2 Download

Episod 18 ---- Download <---- Ready 2 Download

Episod 19 ---- Download <---- Ready 2 Download

Episod 20 ---- Download <---- Ready 2 Download


Episod 21
---- Download <---- Ready 2 Download

Episod 22
---- Download <---- Ready 2 Download

Episod 23 ---- Download <---- Ready 2 Download

Episod 24 ---- Download <---- Ready 2 Download



P/S : pastikan anda telah menginstall perisian FLV terlebih dahulu sebelum memainkan drama ini.. Download disini



"Sila Tinggalkan Komen Sebagai Tanda Penghargaan Anda Kepada Saya"



Anda juga boleh mendownload lain-lain drama seperti dibawah:-

* Anda meminati " Epilog Syurga Cinta" [Download Sini]
* Anda meminati " Syurgamu Ramadhan " [Download Sini]
* Anda meminati "Laila Asyikin" [Download Sini]
* Anda meminati "Noktah Erna" [Download Sini]
* Anda meminati "Syahjihan" [Download Sini]
* Anda meminati "Asmaradana" [Download Sini]
* Anda meminati "Adamaya" [Download Sini]
* Anda meminati "Na O Mei" [Download Sini]

20 comments:

  1. boleh terus donlot wlopun episod tu minggu depan punya la ek?

    ReplyDelete
  2. tak boleh, kena ikut tarikh...kalau boleh download advance.. tak lakulah TV3..

    ReplyDelete
  3. :-) yang link je.. dia akan aktif lepas cerita tu habis dekat tv..harap maklum..

    ReplyDelete
  4. thanks a alot..bg download nih....
    hurmm..citer NOKtaH erna xder kerr???

    ReplyDelete
  5. salam..
    naper part 4 biler download episod syah jihan?????

    ReplyDelete
  6. link part 4 telah dibetulkan semua..harap maaf atas kesilapan teknikal

    ReplyDelete
  7. ehehehe...
    xpernah la tgok cter tue...

    ReplyDelete
  8. Oo..bagusla..aritu sy tgk..pastu dah miss..huhu..minat ngan Ashraff..hehe

    ReplyDelete
  9. best ke ilusi x nah tgk pun cte ilusi nih...
    ^__^

    Salam Singgah Blog Saya ada entry Baru lah http://fasham87.blogspot.com/2010/07/my-destiny.html
    dan ini juga http://fa87.blogspot.com/2010/07/songs-cnblue-love.html

    ReplyDelete
  10. thanx for the link..it for a while dh cari..baru ketemu ur blog..tq very much..

    ReplyDelete
  11. btw nak tanya..ada link ceta ''sayang cendana'' tak?? saya miss lh tengok dia pnya last episod..best jugek ceta dia..

    ReplyDelete
  12. knpa byk cite dh x bleh download skang eh? bleh x tlg upload cite janji kekasih kt tv3?

    ReplyDelete
  13. Terima kasih kepada tuan punya blog. Saya gembira sebab dapat download siri drama yang isteri suka tengok.

    ReplyDelete
  14. helum ada last episod pnya??can't wait nak tengok ending nya..miss ari itu...

    ReplyDelete
  15. janji kekasih xde erk..bestnyer kalo de citer tue..

    ReplyDelete
  16. Salam. Sy x leh load ep 6 part 2. Tlg!!! :'( Huhu.

    ReplyDelete
  17. naper erk xleh nk load na o mei???ble nk load dy jdi error..laptop sy dah de dah flvplayer...so pe prblem dye erk...????tlg...

    ReplyDelete

Jangan segan-segan bagi komen ye..

Artikal Terdahulu

Catatan Popular Bulan Ini