[Blogwalking] bersama dengan BELOGMJ


Salam semua, tengah aku buat blogwalking sambil mengomen dalam blog kawan, tiba2 aku terjumpa blog yang aku kira menarik juga untuk d lawati sebab dalam blog ni anda boleh buat blogwalking dengan mudah sebab telah disertakan dengan lebih kurang 40 senarai blog terkini.

Masuk ke blog BELOGMJ ni dan pilih tab diatas yang bertajuk links Exchange.. dalam tu ada lebih 40 senarai blog. klik je mana yang anda suka dan terjah semua blog dalam tu..

Selebihnya anda boleh buat blogwalking didalam blog ini juga dengan scroll sampai habis dan anda akan melihat juga senarai blog yang disediakan untuk anda..

Selamat membuat blogwalking dengan mudah.. wasalam

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. rajin ko berjalan....hehehe
    aku dah penat...kahh

    BalasPadam
  2. sesekali jalan2 ..jauh perjalan luas pemandangan..

    BalasPadam
  3. bole x wat toturial cmane nak wat tmpat link axchange ni? hee. =)

    BalasPadam
  4. 1)masuk dalam ni http://www.blenza.com/linkies/index.php
    2)register
    3)wizard
    4)pilih "blogger"
    5)pilih Original Auto-Linkies
    6)Pilih meme - mana2 je dalam list tu
    7)klik "Generate code"
    8)copy code yang diberikan dan masukkan dalam widget anda.

    Selamat mencuba

    BalasPadam
  5. hey2 kak..
    baru perasan post ni.
    baru elok komputernye.. :p
    thanks ye.. pasanglah jugak
    widget tu. snang nak terjah :)

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..