Beza Penjara Dengan Tempat Kerja

6/26/2010 11:24:00 PG , 9 Comments

Salam Tengahari semua, dekat bawah aku nak kongsi dengan korang mana yang seronok, duduk dalam penjara @ duduk dekat tempat kerja.

Korang boleh pilih lepas baca perbezaan tersebut.





Humm?

Mana tempat lebih baik ????

tunggu apa lagi .........






Kill your Manager ????!!!

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

9 ulasan:

  1. Hahaha..kat tempat kerja je gitu..balik rumah dah ok dah..penjara tak ;)

    BalasPadam
  2. salam yer...krole nak btolkan skit fakta ni....:)

    okai dlm penjara xle tngok tv n ape lagi game(mmg jauh sekali)

    pegawai x akan buka kunci dan buka pintu tok banduan yer...(skngni da auto wak..men tekan je)cme x ramai yg tau...

    kuarga sahaja akan dlayan tok berjumpa ngan bnduan tetapi hanya seorg dlm satu2x msa...sahabat lak,hehehe...xkn dilayan...

    mmg dpt mkn free...cme hehehe...rsenye kalo org awam nmpk..x brani nak mkn kot...

    okai tq...sje nak kongsi sal krole keja penjara...

    BalasPadam
  3. mcm duk dlm penjra lagi best..hehe..tp takkan la..

    BalasPadam
  4. tq krole...kasi update info.. mcm nilah kita nak ada orang kasi update info.. hang tak mau rasa tido dlm penjara ke? hahaha

    BalasPadam
  5. hahaha. siapa lah rajin betul buat mendalah ni. :D

    BalasPadam
  6. I'm a workoholic, so duduk di pejabat pon tapa ;]

    BalasPadam
  7. semua org tak mau masuk penjarakan tapi kalau nak rasa boleh apply..hahaha

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..