[BERNAMA] 2010 FIFA World Cup South Africa - Special Web Page

6/14/2010 08:15:00 PG , 2 Comments


Salam Pagi isnin semua, di harapkan semua ceria di pagi ni samada anda semua di pejabat, rumah, kebun @ di mana2 sahaja.
Pagi ni aku nak promosikan satu web site yang baru je di bagunkan dekat opis aku. kalau korang kaki bola atau gila bola lagi2 musim world cup ni korang boleh dapatkan pelbagai berita terkini termasuk keputusan2 terkini perlawanan bola sepak di Afrika.
Bagaimana?
Mudah sahaja anda masuk ke laman web BERNAMA 2010 FIFA WORLD CUP, selain dari mengetahui keputusan perlawanan yang sedang berlangsung pada masa ini anda juga moleh menyertai pertandingan @ Contest yang dianjurkan di dalam laman web tersebut yang bermula pada hari ini.
Makan bola, minum bola, tidor pon mimpi bola juga.... wasalam.

Myvitrd

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

2 ulasan:

  1. ouh
    tu ke websitenye
    leh kepoh kt kengakwan ni
    thanks for sharing ;)

    BalasPadam
  2. sama2..kepohkan dekat kawan2 semua ni..

    BalasPadam

Jangan segan-segan bagi komen ye..